dimarts, 7 de novembre del 2006

La Seu d'Urgell - 21/8/06

Fa dies que no escric, tota una setmana! De fet es que he estat, i segueixo estant molt liada amb temes de Festa major, tan de la Comisió de Festes com per la caravana, que aquest any és nova i en bon estat, i també amb tot lo del Casal.
Dimarts amb la Eli vam anar a Barcelona amb el Rigo i el Nelvin. Vam fer ruta amb el bus turístic i crec que els va agradar força. Lendemà ja van tornar de nou cap a Nicaragua.
Dilluns vam organitzar la brigada, les tasques a fer. Decidim crear com una espècie de Punt Òmnia. Nosaltres serem els encarregats de formar als futurs formadors. Un curs bàsic de Microsoft Office. També farem petits treballs de restauració a les escoles i intercanvi de jocs d'aquí i d'allà.
Ara ja començo a estar nerviosa, tinc moltes coses al cap, el casal, la Festa Major, el viatge ... No tinc res organitzat encara, no tinc temps per res. Ara mateix són quarts d'una de la nit i acabo de sopar. Ara paro d'escriure pq vull llegir-me a fons el dossier de la brigada. Dimecres he de pagar el Viatge!