dimarts, 7 de novembre del 2006

Sobrevolant algun lloc - 8/9/06






Doncs sí, ja estem voltant, per fí ha arribat el dia. He passat una setmana de molt estrés, però ja tot ha passat. Som a l'avió, els 4 vestits amb samarreta verda festuc dels colors del Pirineu i de moment direcció París. Un parell d'horetes de vol i canvi d'avió, cap a Miami de moment.
Hem sortit de la Seu a les 4 del matí. Hem anat força de pressa ja que haviem de ser al Prat a les 6, hem arribat a 2/4 de set però no hem tingut problema. Hem pogut facturar totes les bosses que portavem, ara faltarà veure si ens ho tornen a deixar pujar tot a Miami, ja que haurem de tornar a facturar l'equipatge.
Air France ens ha tractat de luxe! El personal super atents. El vol pensava que es faria més pesat, ha durat més de 9 h0res, no he pogut dormir gens, però tampoc m'he agobiat, pensava que seria pitjor! Quan hem arribat a Miami ens han dit que els passatgers que enllaçaven amb un vols internacional no feia falta que recollíssim l'equipatge. En teoria hauria de ser el nostre cas però... sorpresa! el noi de BCN d'Air France ens ha facturat les maletes només fins a Miami. Total, que una de dos, o agafem el vol o agafem les maletes, no tenim temps per les 2 coses. Decidim agafar el vol i les maletes en les portaran demà a Manàgua. Doncs tampoc ha pogut ser! Només teniem una hora per fer la connexió i no hem arribat a temps. Ens hem passat l'estona corrent, anant amunt i avall carregats com rucs. Era com la peli de "Solo en casa" Sort que teniem 2 noies d'Air France qu ens guiaven per l'aeroport i ens podien colar a les files. A més, no erem els únics. Doncs després de tota l'estona corrents, corrents i corrents, hem arribat a la porta de l'avió però ja estava tancada, hem vist marxar l'avió. Hem anat a reclamar a Taca, després a Air France, ens han pagat una nit d'hotel i demà a les 5 del matí sortim cap a Manàgua.
A l'hotel, que és a 5 minuts de l'aeroport, ens hem dutxat, hem sopat amb el Tomàs, que és un noi que vam conèixer a París i que es troba en el mateix cas que nosaltres. Decidim anar a Miami Beach, la veritat, m'ha decebut força, és com Salou però més gran i amb més llums. Suposo que les platges deuen ser genials de dia, no les vam poder veure. Doncs res, a les 11 erem a l'hotel que a les 3 ens hem de llevar.