dimarts, 13 de febrer de 2007

Crònica del tan esperat sopar del dia 10

Ja fa unes setmanes, durant les festes de Nadal, que vam quedar amb la colla de "les Rostis" de fer un sopar de "cosinetes". Doncs res, per fi ha arribat i aquí uns deixo una petita crònica on espero que entre totes poguem anar reconstruint, ja que gran part de la nit qui sap què va passar....

Després de setmanes enviant i reenviant-nos mails a quin més sonat quedem a les 22'30h per anar a sopar al Celler. Abans ja, cada colla per no perdre temps ja haviem quedat per fer unes canyes, nosaltres al Plana i les Rostis a l'Estolador, ja podiem haver quedat totes juntes, no?

Doncs res, que cap a 2/4 vam arribar al Celler on al cap de res ja ens va preparar la taula i vam poder seure. Mentre esperavem a la Eva, la Mercè i la Sara, vam anar demanant les tapes gràcies a les dots administratives de la Neus, gràcies secre!!! Doncs res, quan hi vam ser totes, tot el fato i tot el mam, va arribar el moment del primer joc! La Carli i l'Anna en un plis, van preparar un joc, on cadascuna havia de fer una acció quan en succeís una altra, total que anava tot encadenat. Cada vegada que el Ramon ens portava una tapa, la Raquel començava un brindis, on la Marta i la Laia es pujaven a les cadires per brindar, unes altres els hi fotien bronca a crits, altres deien l'hora mentre jo mateixa i l'Anna ens aixecavem i feiem cu-cut, cu-cut, i finalment la Mariona i la Neus ens feien ballar el "mueve tu cu-cu" per acabar totes aplaudint. Doncs res, que ens ho vam passar de conya entre el joc, i alguna mariola que també va caure. Després de sopar vam començar un altre joc, bé això de sopar és un dir, pq gaire no es que mengessim la veritat, només feiem que beure. Doncs res, que a la Marta se li va ocorrer ensenyar-nos el joc dels homenets, on algunes van pringar de lo lindo bebent glopets, i les altres ens ho vam passar de conya, una de les normes que hi va haver al joc va ser que s'havia de parlar cantant, no sé pq però totes ho feiem en castellà. Crec que va ser la norma més divertida. Finalment vam acabar jugant als jocs dels animals, on teniem entre d'altres, un hipopòtam que feia plas-plas, una girafa que estirava el coll i no feia soroll, un porc en plena matança i una gallina que feia a poc a poc. Bé, al final el Ramon ens va haver de fer fora pq ja eren més de les dos del matí. Total, que vam ser l'espectacle de la nit al Celler. Vaja tela... sort que el Ramon està curat d'espants!

Després vam continuar la Festa al Drac on la cosa va seguir amb nivell similar. Allà hi vam trobar el Remi i el Sebastian que haviem conegut al Celler. Dos francesets que encara no sé ben bé que feien a la Seu, i que jo només feia que cantar-los la cançó de la Sirenita "Bajo del mar, bajo del maaaaar"

Bé després del Drac, Murga. Aquí sí que ja m'heu d'ajudar totes a completar la crònica, bé ja heu vist que el tema Drac tampoc m'hi he entretingut gaire, perquè serà... ???
A la Murga ja sí que va ser matar-ho tot. Algunes van desertar aviat, però les més campeones vam aguantar fins al final. Jo no sé que se'n van fer de la resta, pq allà al pàrquing jo només recordo a la Emma, la Eva, la Marta, l'Anna, la Mariona i la Mercè que va baixar amb mi. Bé i un home que vam baixar cap a casa seva eh Mercè??? jejej

Bé, a partir d'aquí, ja cadascú a casa seva (o no) i a lo que convingui.

Com heu pogut veure, la part del Celler és força esplícita però la resta ... així que espero molts comentaris per anar completant la crònica entre totes eh!

Cosinetes, hem de repetir pero deixem un parell de mesos de marge, que això massa sovint no pot pas ser gaire bo.

P.S. La Mercè va acabar la nit prometent que no beuria més fins Carnaval. A veure si compleix la seva paraula!!!
Publica un comentari a l'entrada