dimecres, 28 de febrer del 2007

Tremendus Gospel Chorus

Com bé ens caracteritza a la nostra colla, dissabte 17 de març a les 11 del matí, ens vam disposar a anar a Teixit Montse a triar unes teles per la disfressa que acabàvem per aquesta mateixa nit. Doncs això, després de tota la setmana dient sí, hem de fer la disfressa, sí,hem de quedar, finalment no vam quedar i el més fàcil que vam trobar en aquell moment va ser disfressar-nos de Cor Gospel. Vam comprar un rectangle de tela de color blau per cadascú que ens feia de túnica, i un altre de més petit que feia d'aquella mena de pitet que porten al damunt, de color daurat, ens van deixar algunes perruques, alguns ja en teníem, i alguna altra la vam haver de comprar. Amb la Carli vam preparar la carpeta amb el cançoner amb el mític "Oh, Happy day!".
Ja a la nit vam quedar el Purgi, l'Alcione i jo per anar a sopar a casa de la Carli. El Ramon s'hi va afegir més tard quan va acabar de treballar. Ens ho vam passar de conya disfressant-nos, maquillant-nos, emprovant-nos els complements, etc...
Vam anar a casa meva a imprimir l' Oh, Happy Day i allà s'hi va afegir també el Miquel.
L'entrada al Plana va ser triomfant, triomfant!!! Tot el bar cantant gospel, entre l'Oh happy day, i el HEEEEEEEEEELMN'S. Va ser molt divertit, allà ens hi vam trobar la Mireia disfressada de torero, molt bona ella!
D'allà vam anar cap al Palau on ja hi havia més gent disfressada, la colla de les cosinetes o també dites Rostis anaven de guiris, boníssimes, a quina més hortera, portaven guia túristica i tot! Allà vam fer un beure i cap al Drac, que estava molt ple, allà vam riure moltíssim, ens vam trobar a l'Anna i l'Eva que no es van disfressar i la Mariona i la Conxi que anaven de pirates. El Purgi va desaparèixer, com ja és habitual en ell, i la Carli i l'Alcione van anar cap a l'Eneas. Jo em vaig quedar amb el Ramon i el Miquel una estona, i des seguida ja van voler marxar, llavors vaig passar a buscar a l'Alcione per l'Eneas i vam anar cap a la Murga.
A la Murga la vam liar molt, sobretot l'Alcione, jo no faig aquestes coses, ens vam trobar als escorxis que anaven de boxejadors, i evidentment vam estar jugant amb els guants, vam intentar subornar al noi q donava els premis però no ens va servir de res. En fi, que quan van tancar, a dormir. Vam carregar al cotxe al Xuski i al Nillo que anaven d'infermeres i au! Cadascú a casa seva.

P.S. No vam guanyar el premi de la Murga però, dissabte següent vam saber que havíem guanyat el tercer premi de disfresses del Palau. Així que sense ni saber que participàvem a un concurs hem guanyat un soparet per tots.