dijous, 5 de juny del 2008

Una bona notícia (a mitges)


Visitant el web de les JERC m'he trobat amb aquesta bona notícia. De fet, com ja exposo en el títol ho és a mitges, considerant que som molts els que creiem que en Franky no hauria d'haver entrat mai a presó. Ultratge a la bandera!!! Que algú m'expliqui raonadament quin sentit té tot plegat. Violadors rodant pel món, dones que moren gairebé a diari víctimes de la violència domèstica, infants apallissats per un entorn familiar al que temen, missioners que abusen sexualment de nens i dones de països en vies de desenvolupament, dirigents estatals que contrueixen, compren, venen armament amb un sol destí, MATAR!!!! Bé, com diria en Cuní, PROU!JA N'HI HA PROU! Us deixo que llegiu la nota.

El jove terrassenc empresonat acusat d’ultratge a la bandera espanyola, Francesc Argemí, aconseguirà el tercer grau penitenciari en els propers dies, tal i com avançaven alguns mitjans de comunicació i com ha confirmat el diputat de les JERC, Pere Aragonès, en una trobada amb la consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Montserrat Tura. Segons el diputat independentista, “es donen totes les condicions per aplicar el tercer grau a en Franki”, pel que previsiblement serà concedit pel jutge de vigilància penitenciària, després que el Centre d’Internament de Can Brians ho sol•licités fa uns dies. Aragonès s’ha felicitat per aquest fet i ha anunciat que “des del Parlament, els diputats independentistes estarem amatents a com evoluciona el procés, que ha d’acabar amb la sortida en llibertat del jove terrassenc”. Finalment, el diputat de les JERC ha afirmat que “malgrat que podem estar satisfets per la concessió del tercer grau, cal tenir en compte que la condemna a presó s’ha produït per l’existència d’uns delictes, com el d’ultratge a la bandera espanyola, que són contraris a la llibertat d’expressió i que cal que siguin suprimits del Codi Penal, i aquesta ha de ser la tasca parlamentària després d’aconseguir la llibertat d’en Franki, perquè ningú més entri a presó acusat de treure una bandera espanyola”.

Des de les JERC s’ha donat suport al cas del jove terrassenc tan des del Parlament com des dels municipis on hi som presents, a banda del suport de la pròpia organització.