dimarts, 18 de novembre de 2008

De vergonya!

Diumenge al vespre, mirant el telenotícies de TV3 m'indignava veient les següents imatges. Uns quants joves s'enorgullien de conduir a les 7 del matí sota els efectes d'alcohol i drogues.

Com podeu demostrar una incongruència tant gran davant de càmeres de televisió? Pretendre fer creure a tot Catalunya que estàs en condicions d'agafar un vehicle i ser capaç de fer-ne un ús i conducció responsable i cívica? Està clar que si estiguéssiu "en ple ús de les vostres facultats" no faríeu aquestes declaracions davant les càmeres.
M'indigno, m'indigno veient-vos, escoltant-vos i patint-vos, aneu amb una pistola a la mà disparant trets a la babalà. Potser heu tingut sort que de moment tots han anat enlaire, però i demà? Demà potser em tocarà a mi, o a tu, o a la teva neboda.
Com li havien de cremar, diumenge veient-vos, les entranyes a qualsevol dels centenars de mares que han perdut fills a la carretera per culpa d'algú que, com vosaltres, algun dia va dir "jo controlo, això és normal, jo sé conduir", o a totes aquells víctimes que pateixen lesions?
I sí, com tu dius, sí que es diferent el que portes a la sang del que portes al cervell, perquè al cervell no hi tens pas res!

Conductors perillosos

Us enllaço també una noticia extreta de jove.cat analitzant Per què anem de copes?
Publica un comentari a l'entrada