divendres, 29 d’abril del 2011

12 d’agost, dia internacional de la Joventut (Editorial Butlletí Jove - Agost 2010)

El 17 de desembre de 1999, l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la recomanació de la Conferència Mundial de Ministres d’Afers de Joventut per tal que el dia 12 d’agost fos declarat Dia Internacional de la Joventut. Enguany, es commemora també, l’Any Internacional de la Joventut i aquest porta per lema “Diàleg i entesa mútua”.
Manifestacions mundials com aquesta contribueixen a la visualització i sensibilització enfront qüestions determinades, promouen l’interès públic i es pren consciència de qualsevol assumpte important en referència a la joventut. Quan es parla de joventut de seguida ens sol venir a la ment: festa, disbauxa, diversió, inconsciència i acceleració, entre d’altres. I  no! No és tan sols això. Joventut és també drets socials, culturals, civils, econòmics i polítics.
T’animem a participar el proper dijous 12, del Lip Dub que organitzem des de l’Oficina Jove i amb els participants del Camp de treball per tal de commemorar la jornada d’enguany del dia internacional de la Joventut.