divendres, 15 d’abril del 2011

Plans Locals a l’Alt Urgell (Editorial Butlletí Jove - Maig 2008)

Durant les darreres setmanes i, encara en algunes properes, varis Ajuntaments de la comarca han hagut d’aprovar a través del seus respectius plenaris l’elaboració del pertinent Pla Local de Joventut. Aquests són marcs genèrics que han de guiar les polítiques municipals de joventut durant el període 2008/2011.
Les tasques dels Plans Locals no s’acaben en l’àrea municipal de joventut, cal implicació de totes les àrees de l’Ajuntament tant per elaborar-lo i redactar-lo, com posteriorment per executar-lo. És necessari mantenir la perspectiva dels joves des de tots els àmbits municipals. Imprescindible també, és la participació i implicació de tots aquells agents implicats en joventut, entitats, administracions i, com no, els propis joves.
Peramola, Oliana, Coll de Nargó, Organyà, Ribera d’Urgellet, Montferrer i Castellbò, La Seu d’Urgell i la mancomunitat compresa pels municipis de Valls del Valira, Alàs, Arsèguel i Estamariu, disposen ja del seu Pla Local de Joventut.
Som conscients, des de les àrees de joventut de les dificultats que comporta enfilar-se al camí de l’emancipació, per això, volem acompanyar-te rigorosament i eficaçment en aquest costós viatge.