diumenge, 2 de juliol del 2006

CBP+10





I què vol dir això? Doncs que el nostre estimat Plana fa 10 anys. Pels que no ho sapigueu és el bar on ens hi pots trobar a qualsevol de la colla a gairebé qualsevol hora, on anem? Al Plana. On quedem? Al Plana? On vas? Al Plana. On ets? Al Plana.
Els de la colla fa força anys que hi anem cada divendres a sopar, no fa els 10 anys, pero 6 o 7 segur que sí, ja no cal ni quedar, tots sabem que a 2/4 de deu del vespre, tothom al plana, n'hi ha que som més puntuals i n'hi ha que no tant, però bé, mentre esperem a la resta cauen alguns zuritos, je je je...
Doncs res, que aquest dissabte va ser la inauguració de la Festa dels 10 anys, amb un gran espectacle, primer una batucada, en la qual van apareixer uns cap grossos imitant al Plana i a la Ceci, després els patinadors van fer també una molt bona exhibició amb un anell de foc i tot , després un espectacle d'equilibri, malabars i trapezi d'una parella argentina i finalment l'actuació estelar del Juanito " el Fantàstic Hombre Bala" impressionant!. Tot això amenitzat amb la més o menys gràcia dels presentadors i fins i tot d'un veí torracollons. Per acabar un petit parlament del Senyor Plana i un concert de Por de Pronto.
Us deixo l'enllaç pq pogueu estar al corrent de les diferents actuacions que es faran durant tot aquest més de juliol. Dissabte vinent "Festa sostenible"

http://www.cafebarplana.com/

Nosaltres vam acabar la festa fent cap a Adrall, que estan de Festa Major, molt bé ens ho vam passar, molt divertit! L'hora de tornada?.... doncs gairebé les 7 del matí, no vam tancar la plaça però gairebé! Jo encara m'hagués quedat però em reclamaven, era la conductora i n'hi havia un parell que havien de matinar l'endemà, bé això d'endemà és un dir...

1 comentari:

Anònim ha dit...

la meva vida, res d'especial!

si filla tens raó...