dijous, 6 de setembre del 2007

Espanya torna a empipar


Doncs això, que una vegada més a Espanya no li sembla gens bé que la nostra selecció pugui jugar un amistós partit de futbol. Si no estàs d'acord en la suspensió del partit que s'ha de celebrar el proper 14 d'octubre contra la selecció dels Estats Units, la Plataforma proseleccions catalanes et convida a queixar-te a la Real Federació Espanyol de Futbol a través del seu web www.seleccions.cat

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo encara no entenc per que han de dir res els castellans. Vull dir que no entenc per que coi ens en preucupem. O sigui, que es juga i punt.

Els castellans que tenen a veure amb nosaltres? La "REAL FEDERACIÓN ESPANOLA DE FUTBOL" es això " E S P A N O L A " (sento no poder posar la "n amb ganyota" però la vaig arrencar del teclat) i no se'ls hi ha de fer cap mena de cas.

Diga'm ruc, per que de futbol no hi entenc, mai m'ha fet cap mena de gracia alló de veure 22 tios en calça curta empeïtant una pilota, i que a sobre quan la tenen li foten una puntada de peu. Be el que deia, la RFEF que hi te a veure amb un país que no es el seu? I per quins sants pebrots ens hem de agenollar devant seu? Aquí s'ha de jugar i punt. i no un cop o dos a l'any, no, cada cap de setmana, passant dels castellans.

I ho sento pel Barça, el Nàstic o el Lleida, si no poden jugar al màxim nivell a la lliga catalana (que ho dubto), sempre ens qudarà la UEFA, la Champions, o la copa del mon per demostrar que som i serém sempre els millors.

PD: El ESPANOL, que faci les maletes i marxi a madrit, que es on sempre ha volgut estar (si no per que coi es diu així?)