dissabte, 8 de setembre del 2007

Avui m'he queixat a Caprabo!

Des de fa uns dies que a l'aparcament del Caprabo de la nostra ciutat hi ha uns rètols informatius referents a unes obres de millora que han de fer a l'aparcament, doncs resulta que aquests cartells estan escrits tan sols en castellà. Tota la setmana que els hi veig però entre la feina i que he estat d'exàmens no he tingut un moment per poder-me queixar formalment de la no utilització del català en aquest establiment. Doncs bé, avui ho he fet, he enviat un correu electrònic al departament d'atenció al client de caprabo queixant-me d'això mateix. Us animo a col.laborar-hi, aquí us deixo el text que he escrit, podeu enviar el mateix o variar-lo segons el vostre criteri. Ja fa molt temps que em fa enrabiar el caprabo ! Podeu enviar-la aquí caprabo@caprabo.es

Bon dia,

m'adreço a vostès per tal de fer-los una reclamació referent a l'establiment Caprabo de la Seu d'Urgell. Durant la setmana vinent s'iniciaran tot un seguit d'obres per tal de fer uns arranjaments a l'aparcament de l'establiment situat a la planta soterrani del mateix. Per tal d'informar-ne als seus clients, han situat uns cartells informatius avisant de l'esdeveniment, de la necessitat d'enretirar els vehicles a partir de la data establerta i, advertint que l'empresa no es farà càrrec de cap dany ocasionat als vehicles que no siguin enretirats durant la durada de les obres. Fins aquí molt bé si no fos perquè aquests cartells estan retolats única i exclusivament en castellà. Els demano que a partir d'ara siguin susceptibles a fer la pertinent retolació dels seus establiments en llengua catalana. La meva demanda no és fruit tan sols d'aquesta actuació sinó que en el cas de l'establiment de la Seu d'Urgell es fa pal.lesa la manca d'utilització de la llengua catalana. L'atenció al públic no es fa gairebé mai en llengua catalana i els avisos al personal a traves de megafonia són sempre en castellà.
La Seu d'Urgell té una població d'uns 13000 habitants dels quals un 10% aproximadament és immigrant. Considero que una empresa com la seva, catalana i una de les capdavanteres en el sector en àmbit estatal hauria de fer els màxims per tal de procurar la integració dels immigrants i facilitar l'aprenentatge i l'ús de la llengua catalana i no deixar-la de banda a favor de la llengua castellana.

Espero que considerin la meva aportació, atentament

3 comentaris:

Fubu ha dit...

Jo tambe l'he enviat ieia ;)

salut i a ver si tenim sort!

Mireia ha dit...

Ei, que avui m'han contestat! Demà penjaré la resposta!!!

Fubu ha dit...

OK, esperant la resposta ;)