dissabte, 26 d’abril del 2008

New York, New York...


Durant aquest mes i mig que no he actualitzat, us puc explicar que he estat de vacances. Només una setmana eh, no us penseu que el mes i mig! Amb el Ramon ens en vam anar a Nova York a visitar la Mariona que se n'hi ha anat a passar una temporadeta, bé, de fet ja està a punt de tornar pobra. He de dir-vos que em va fascinar, és una ciutat impressionant, agradable de visitar, la gent és molt atenta (excepte els taxistes), la sensació de seguretat és increïble, i la gent molt, molt civilitzada. Realment m'ha sorprès moltíssim, no tenia pas aquesta percepció de Nova York, és una ciutat neta, ningú llença xiclets a terra, als carrers hi ha cendrers per tirar les burilles, caca de gos ni una... i mai ningú gosaria posar-te la ma a la bossa. Bé, he de dir-vos, que em refereixo al barri de Manhattan, evidentment la cosa canvia cap al Bronx, Harlem, Brooklyn, etc. D'anècdotes ens en van passar moltíssimes, només arribar a l'aeroport ens va sorprendre un senyor que ens va venir a rebre amb una limusina blanca, la Mariona, que està com una cabra ens l'havia llogat, i vam anar tots 3 a voltar per la Gran Poma amb la Limusina i prenent-nos una Bud. El dia que vam anar a Washington se'ns va espatllar l'autocar just quan iniciàvem el camí de retorn, i bé, va començar una llarga odisea per desplaçar-nos, primer amb una Limusina Hummer per Washington i finalment amb un conductor d'autocar xinés boig i kamikaze que ens va portar fins a New York de nou.
Bé, pq us en pogueu fer una petita idea, uns enllaço alguns vídeos de youtube de l'aventura de Washington i un àlbum de picassa on podreu veure les fotos de la setmaneta.
Ens ho vam passar genial, només penso en poder-hi tornar. Us ho recomano







Àlbum Picassa

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Muy buenas:
Despues de echar un vistazo a su blog, que por cierto me ha parecido muy interesante y que por cierto me gustaria felicitarla por su visita a nueva york, pues me parece increible ese sitio, me he quedado intrigada con una cosa: me he fijado que todos sus textos estan en catalan, pero que en el video todos hablan castellano...
Pero yo no soy nadie para señalar discordias aparentes en los principios ajenos...
Que le vaya muy bien y que pueda volver a disfrutar de un viaje como estos a Nueva York, simplemente le aconsejo a visitar Detroit la proxima vez, para que nos pueda contar lo interesante que es ese sitio, yo conoci a una persona de esa ciudad y le garantizo que son de lo mejor...
Atentamente, un cordial saludo.

Mireia ha dit...

Benvolguda anònima.
Abans de tot agrair-te el comentari, sobretot pel que fa al to cordial i dins de la bona educació que, desgraciadament, no solen acompanyar massa a aquest tipus de comentaris.
No entenc pq et té tan intrigada aquesta qüestió però bé, t'aclariré tan sols un parell de coses, ja que sospito que no em deus conèixer i per tant no em reconeixes al vídeo.
1- Al vídeo en cap moment se'm sent parlar ni a mi, ni a cap dels altres dos companys amb qui viatjava.
2- El viatge a Washington era organitzat i en el grup coincidir amb força espanyols. És un d'aquests el qui va enregistrar i penjar el vídeo al youtube. Jo diria que és força lògic que la gent de Madrid parli en castellà, no?

Igualment, diguer-te que, tinc la sort de parlar alguns idiomes, millor o pitjor, i que allà on vaig i sempre que puc procuro utilitzar-los. Sóc catalana però no per això atacaré mai a la cultura i al coneixement de les persones.

Espero haver-te resolt aquest dubte que tant t'intriga. Aprofito per demanar-te en properes intervencions al blog que signis els teus comentaris. És tan fàcil com inventar-se un nick. Parlar cap a un anònim és una mica avorrit.

Atentament.