dimecres, 24 de novembre del 2010

Vota si us plau!

Molt bones!

Faltant poc més de 48 hores per la fi de la campanya electoral (per sort!), em permeto la confiança d'enviar-vos l'enllaç amb el programa electoral d'ERC.
Aquest programa ha estat elaborat durant el darrer any amb la col.laboració de la participació ciutadana, a través de tot un seguit d'actes de proximitat que ERC ha organitzat al territori i, on tothom que ha volgut, ha fet arribar les seves propostes per tal de millorar el desenvolupament del país.
Veureu que el programa està distribuit en 5 espais diferents ( Respostes davant la crisi, el debat de les esquerres, un país connectat en xarxa, identitat i republicanisme i finalment joventut) És en aquest últim àmbit en el que vull fer un petit incís, bé, de fet en tot el que són les polítiques socials, que com bé sabeu són a les que des de la meva responsabilitat de govern, m'he dedicat i he defensat els darrers anys.
En aquest sentit, només vull que sapigueu que des que ERC ha estat al govern de la Generalitat, les polítiques en aquest àmbit han fet un gran salt endavant. El pressupost d’Acció Social i Ciutadania ha passat de 600,8 M€ a 1.706,2 M€,augmentant un 283% en 6 anys. A la Seu en tenim un molt bon exemple, el millor diria jo, amb la creació de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell.
Què us vull dir amb això, doncs que si el PP treu més vots que ERC (la cosa va frec a frec) i passa doncs, a ser tercera força al país, CiU no dubtarà en pactar amb ells com ja va fer-ho durant 8 anys i això serà un gran retard per tot el que són les polítiques socials, que ben bé sabeu que tan poc defensen les dretes.
Ja no vull parlar del discurs identitàri pq considero que cadascú de vosaltres teniu la vostra propia definició de país i amb la que us sentiu més identificats.

Us enllaço també un document on, veureu 140 exemples d'accions concretes de govern impulsades per ERC.

Doncs bé, us demano disculpes si aquest mail us ha incomodat, però em veig amb la responsabilitat moral i de país d'informar-vos del panorama amb què ens podriem trobar a partir de dilluns vinent.
Si ERC és forta al Parlament podrà guiar el desenvolupament del govern, des del grau de responsabilitat que adquireixi.

Salut, una abraçada i Visca Catalunya Lliure!!!
Programa ERC

Mireia.

P.S. I sobretot,sobretot, vota! Que no guanyi l'abstenció!!!