dimarts, 12 d’abril del 2011

1 any de butlletí . (Editorial Butlletí Jove - Març 2008)


Acabes de rebre el butlletí número 13 del Punt Jove Actiu, això vol dir que ja ha passat un any des d’aquell primer dia en que corríem buscant notícies, informacions, cursos i tot allò proper al teu voltant. Com no, havia de fallar en el primer intent d’enviament, els nervis ens van fer oblidar les indicacions més senzilles, busquem quin és el motiu i finalment salta a la xarxa la informació.
Des d’aquell primer butlletí s’han anat succeint les sol·licituds d’alta, fins a arribar als més de 800 joves que com tu reben el butlletí mensualment.
Les característiques del nostre territori fan indispensable un bon accés a la informació a través de la xarxa. Eines com aquesta, com també la creació de la web www.puntjoveactiu.cat fan possible fomentar l’equilibri territorial, tant necessari en una comarca com és la nostra.
Després d’un any d’enviaments la valoració que en fem és excel·lent, l’hem encertada en trobar la manera de fer-te arribar a tú, jove de l’Alt Urgell, la informació que creiem que pot ser del teu interès, mensualment ens trobes a la bústia. Espero poder compartir amb tu molts més aniversaris i anar a poc a poc millorant amb les vostres propostes.