divendres, 29 d’abril del 2011

Vine al cau! (Editorial Butlletí Jove - Novembre 2010)

Des de fa un parell de setmanes, s’ha iniciat a la Seu d’Urgell un nou servei d’educació en el lleure. Un conjunt de joves voluntaris amb ganes de canviar el món, s’han endinsat en la gran tasca de crear i tirar endavant l’Agrupament Escolta Urgellenc.
Els que em coneixeu sabeu què, la meva vocació va estretament lligada a  aquest àmbit i, no en va, sovint penso que si he acabat tenint aquesta formació i vessant professional és degut a la meva experiència al cau. Els i les que llavors van ser els meus caps,  van contribuir en gran mesura, a transmetre’m valors per tal de tenir voluntat de servei, adonar-me’n de la importància de participar dels serveis comunitaris i contribuir en  les tasques de convivència, ajuda i cooperació de la societat de la qual formen part.
Vull animar a tot aquest jovent amb empenta en aquest nou camí que ara inicien, educant infants i joves compromesos amb el seu entorn i  fidels als valors de Baden Powell i Lady Olave. I recordeu: Deixeu el món millor de com l’heu trobat!