diumenge, 15 de maig del 2011

Miquel Caminal, presenta les propostes en l`àmbit esportiu, realitzant una baixada en kaiac pel canal d’aigües braves del Parc Olímpic del Segre.

Destaca la gran inversió realitzada durant aquests anys a les zones esportives, així com la importància de i promoure el què tenim.

Miquel Caminal ha recordat les grans inversions realitzades a les instal·lacions esportives de la ciutat, amb la remodelació del pavelló, el cobriment de la pista polivalent, les pistes de pàdel i tennis i la construcció dels nous vestidors del camp de futbol. Per tal de promocionar l’organització d’esdeveniments esportius de gran format, i mantenir els  Centres de Tecnificació esportiva de que disposem, s’ha realitzat una inversió importantíssima en la remodelació del Parc Olímpic del Segre, tan pel que fa a accessos i mobilitat com en millora dels equipaments i serveis esportius.

Caminal ha volgut destacar la gran tasca que realitzen els clubs de la ciutat “La Seu disposa d’una gran quantitat de clubs i entitats esportives que promouen la pràctica esportiva de base des dels més petits, arribant en molts casos a competició d’alt nivell. Això demostra que la Seu és una ciutat que promou i difon la pràctica saludable de l’esport i disposa d’una àmplia oferta de disciplines. No qualsevol ciutat pot arribar a ser Destinació Turística Esportiva”

Caminal es proposa per al proper mandat, mantenir els nivells assolits a la ciutat tant en equipaments com en activitats, promoure la pràctica de l’esport entre la ciutadania, tant de caire individual com a través dels clubs, continuar amb l’organització de grans esdeveniments esportius com a atractiu turístic i de promoció, i l’organització d’una jornada anual esportiva amb col·laboració de tots els clubs esportius del municipi, com a mostra de reconeixement de la tasca que duen a terme.