divendres, 23 de novembre de 2012

Elements per a la reflexió si es que vols un #noupais

Si encara no tens clar perquè cal votar l'Oriol Junqueras i Esquerra Republicana de Catalunya - Catalunya Sí, aquí et deixo uns quants elements per a la reflexió.  

La independència és un projecte que abraça a tothomLa voluntat d'un poblePrimer espot de campanya ERC - Catalunya Sí.Segon espot de campanya ERC - Catalunya Sí. Presentació dels membres de la Plataforma Catalunya Sí. Suport de l'Scottish National Party a través del seu president, Ian Hudghton.Suport del Sinn Féin a través de la seva vicepresidenta Mary Lou McDonald."Coi d'independència" Vídeo de Catalunya Sí.Lluís Llach demana el vot per Esquerra Republicana de Catalunya - Catalunya Sí.Acte Central de Campanya ERC - Catalunya Sí. Dissabte 17 de novembre. Barcelona Teatre Musical.L'Àgora entrevista a Oriol Junqueras.Els Matins entrevista a Oriol Junqueras.El Món a Rac1 entrevista a Oriol Junqueras.El Matí de Catalunya Ràdio entrevista a Oriol Junqueras.El diari Ara entrevista a Oriol Junqueras. (subscriptors/es)

http://www.ara.cat/premium/politica/Oriol-Junqueras-Negociar-lestat-espanyol_0_806919370.html

Resum del debat de diumenge 18 a TV3.6 arguments per convèncer a indecisos/es.Vídeo de les JERC en Llengua de Signes Catalana. La nostra diferència és la nostra riquesa. Oriol Junqueras amb les JERC.Junqueras a Tremp i Igualada.24h amb Oriol Junqueras.Oriol Junqueras demana a tothom que aquest diumenge ningú falti a les urnes.I finalment, una cançó plena d'entusiame, alegria, il·lusió i esperança.

Publica un comentari a l'entrada