dilluns, 4 de març del 2013

Petició per a la restitució de les corresponsalies de TV3 al Pirineu, les Teres de l'Ebre i Catalunya Nord.


JA SOM MÉS DE 7000!!!

Signeu la petició per a la restitució de les corresponsalies de TV3 al Pirineu, les Terres de l'Ebre i Catalunya Nord a través d'aquest enllaç.




TEXT DE LA PETICIÓ

TV3 ha esdevingut al llarg de la seva història una eina de cohesió social i cultural arreu dels territoris de parla catalana. Per a tal efecte, és vital que tots els territoris s'hi visualitzin i se sentin partícips del que fins ara podíem considerar "la nostra televisió". En els darrers dies, la direcció de TV3 ha decidit acomiadar les corresponsalies del territoris més extrems i despoblats del Principat de Catalunya, perdent així presència a l'actualitat catalana i guanyant una invisibilització no merescuda de les persones que formen part d'aquests territoris i potenciant, una vegada més, el centralisme informatiu. S'han eliminat doncs, els i les corresponsals que cobrien la zona de l'Alt Urgell, Cerdanya, Andorra, Pallars, Perpinyà i les Terres de l'Ebre.
Sol·licitem la restitució de les corresponsalies als citats territoris, per tal de garantir l'equilibri territorial informatiu, el rigor periodístic i la diversitat informativa.

Us recomano que envieu aquest mateix text també a la defensora de l'audiència a través del següent enllaç: http://www.ccma.cat/atencio/tv3

Si coneixeu de més opinions publicades i notícies, us agrairé molt que me les feu arribar a través dels comentaris d'aquest post o mitjançant twitter @mireiapellicer. Moltes gràcies!

ALGUNES OPINIONS PUBLICADES.

OPINIONS DELS PARTITS POLÍTICS


La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals garanteix la cobertura informativa dels seus mitjans a tot el territori 

Els mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) garanteixen, amb els seus recursos, la informació de qualitat i de proximitat a tot el territori, un dels eixos bàsics del servei públic de comunicació que ofereixen als ciutadans.
La CCMA finalitza la relació amb les productores privades i els col•laboradors externs que actualment treballen al Pirineu central, el Pallars, les Terres de l'Ebre i la Catalunya Nord. Aquesta mesura s'emmarca en les polítiques de contenció de la despesa de la Corporació i suposarà un estalvi addicional de 546.000 euros anuals.
Al gener la Corporació ja va començar la reorganització de les delegacions i els equips de treball d'informatius i d'esports de Televisió de Catalunya, un procés que ha comportat un estalvi de gairebé 1,1 milions d'euros anuals.
L'objectiu de la CCMA és garantir la sostenibilitat i la viabilitat del servei públic de comunicació i la qualitat de l'oferta audiovisual de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio.


ALGUNES NOTÍCIES REFERENTS A LA RECOLLIDA DE SIGNATURES. 

Divendres 01/03/2013
Dissabte 02/03/2013
Diumenge 03/03/2013
Dilluns 04/03/2013