dimarts, 11 de setembre del 2007

Estelada robada


Avui és 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya. Aquest matí al llevar-me el primer que he fet ha estat sortir al balcó i penjar l'estelada. Us confesso que cada any la penjo pensant en si al vespre quan sigui l'hora de treure-la encara hi serà, perquè? doncs perquè visc en un primer pis i no és gens difícil arribar fins al tros de bandera, ja que penja força. Doncs bé, he sortit un parell de vegades de casa i tot bé, continuava a lloc. Ara, a 3/4 d'11 de la nit he anat per enretirar-la i guardar-la i, ........... sorpresa!!!! No hi és! Veus tu, menys feina!!! Què pot haver passat? Se m'acudeixen dues opcions. La primera que l'hagi arrencat algun/a independentista mancat de recursos per tal de poder-se'n comprar una, si és així em semblarà fantàstic, tan sols una cosa, hi posa el meu nom però bé. L'altra opció que se m'acudeix i, crec que la més provable, és que algun feixista, incult, intolerant, amb greus problemes de trànsit intestinal agreujat pel seus també problemes de trànsit cerebral l'hagi arrencada. Doncs bé, si és així tan sols d'imaginar-me la imatge de cert "pardillo" amb els pantalons escurçats, fent petits bots per arribar al balcó i endur-se el tros de tela que li deu cremar a les mans ja em fa força gràcia. Sabeu el millor? Com que en tinc una altra, la penjo i aquesta vegada faré guàrdia, a veure si amb una mica de sort abans que acabi la diada em faig un fart de riure!!!

5 comentaris:

Fubu ha dit...

Ostia Ieia, doncs si que hi ha gent o necesitada o malparida per fer aquestes coses un dia com la Diada o un dia qualsevol. Tindras que pensar alguna estrategia per penjar-la una mica més amunt i que no et torni a passar.

Salut

Mireia ha dit...

Doncs sí, tio, ja veus com son les coses!

Anònim ha dit...

Has vist mai "el nom de la rosa"?

Doncs l'any vinent li afegeixes algún producte a la senyera de manera que qui la toqui es quedi com a mínim sense dits.
A mes de saber qui es, hauràs fet un favor a la humanitat.

PD: jo no crec que cap català estiri una senyera. La respectaría, tant a la senyera com a qui la posa. Per tant per mi només pot ser un carallot castellà (o anticatalà, que be a ser el mateix però amb nacionalitat diferent).

PD2: Que quedi clar que dir a algú que es un castellà, es de les pitjors coses que se li pot dir a ningú.

Anònim ha dit...

Normal que tinguis una altra bandera, amb lo que et paga l'ajuntament(ciutadans de la Seu) al mes, filleta n'hauries de tenir una fàbrica

Mireia ha dit...

Home anònim! Per una fàbrica segur que no, però per regalar-te'n una per quan vulguis segur que sí! Llàstima que no sé ni a on ni a qui fer-la arribar, si mai et decideixes a sortir de l'armari ja saps on trobar-me!