diumenge, 8 de maig del 2011

ERC la Seu presenta les seves propostes per una campanya austera.


Miquel Caminal, alcaldable d’ERC a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, ha anunciat avui que, el seu partit realitzarà una campanya austera de cara a les eleccions municipals del proper 22 de maig.
Segons el representant republicà, “Els partits polítics, sustentats en part per diner públic de les administracions, hem de ser els primers en adaptar-nos a la realitat econòmica del moment, i no seria just per la ciutadania realitzar una campanya ostentosa amb alt contingut de despesa”
ERC la Seu ha realitzat una rebaixa del 50% del pressupost enfront la campanya anterior. Per tal de disminuir la despesa, tant econòmica com mediambiental, la formació republicana ha realitzat la impressió d’un extracte programa de govern on només s’hi contemplen algunes de les propostes. La totalitat del programa podrà trobar-se al lloc web de la secció local  www.esquerra.cat/laseu
ERC la Seu no realitzarà la impressió de banderoles per penjar als fanals, sinó que ho substitueix per cartells de polipropilè, en format més reduït i col·locació més senzilla, sense precisar de grues ni empreses especialitzades per penjar les banderoles. Tampoc realitzarà actes festius adreçats a col·lectius específics durant la campanya, tret de tots aquells genèrics per tal d’explicar les propostes de govern que defensa la formació per al proper mandat 2011-2015.
Caminal ha manifestat que, “L’austeritat no es demostra tan sols, penjant més o menys banderoles al carrer, o fent més o menys enviaments als habitatges, sinó que forma part d’un còmput global econòmic així com l’actitud i comportament diari.”