diumenge, 8 de maig del 2011

ERC la Seu presenta les seves propostes en un acte de proximitat al mercat de la Seu

ERC la Seu realitzarà demà dissabte un acte de proximitat a peu de carrer, en una de les activitats més quotidianes de la ciutadania com és el mercat.
Els membres de la candidatura seran presents a partir de les 9 del matí i fins a les 14h al Carrer Major, a l’alçada del Carrer Santa Maria.
En l’acte, els candidats i candidates explicaran a la ciutadania les propostes del programa de govern que presenten, així com restaran a disposició de tothom que ho desitgi, per resoldre aquelles qüestions, dubtes i suggeriments.
En aquest darrer àmbit, la candidatura d’ ERC la Seu, anirà acompanyada en els seus actes per una urna de suggeriments, on tothom podrà dir-hi la seva per tal de fer créixer més la Seu, i de forma anònima
ERC la Seu, ha triat com a eslògan d’aquesta campanya “pER Créixer més”. La formació defensa, entre les seves principals propostes, que l’únic creixement possible és a través del desenvolupament sostenible, tant econòmic, com social, com mediambiental. El sentit de l’eslògan es lliga amb el contingut del programa que la formació republicana ha imprès per fer arribar als domicilis, on s’ha editat un extracte de les principals propostes. El programa complet, que es troba al lloc web de la formació http://locals.esquerra.cat/laseu/programa-electoral s’hi reflecteixen les actuacions que han fet créixer la Seu els darrers anys i les que proposen pER Créixer mes. En la versió del programa curt, el que arribarà als domicilis, ERC anima a la ciutadania a seguir fent créixer junts la Seu, i ofereix la possibilitat de plantar unes llavors de Zínnia (flor de dàlia gegant) com a símbol de creixement