divendres, 3 de juny del 2011

L'OJAU té nom(s) (Editorial Butlletí Jove - Juny 2011)

M'és molt difícil escriure aquesta última editorial. És d'aquelles coses que arriben abans del què voldries i que fas amb desgana. 
Durant aquests quatre anys que he estat regidora i consellera comarcal de joventut puc dir que, m'enorgulleixen especialment dues coses. La primera, haver organitzat la Trobada Nacional de Polítiques de Joventut a la Seu l'octubre del 2008 i la segona i principal, és la creació de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell. No us explicaré en què consisteix el projecte, ja que en sou bons coneixedors, però sí que voldria explicar-vos gràcies a qui és l'èxit del seu bon funcionament, arribant a ser de les capdavanteres en el conjunt del país. Això no es fa sol i qui ho aconsegueix cada dia, minut a minut són les sis persones que es lleven cada matí i encarrilen camí cap a l'Oficina Jove. L'Anna, la Carli, la Ruth, la Iolanda, la Sandra i la Sabina ho han fet possible, i darrerament també el Carles. 
Pel camí també hi ha passat gent que hi han implicat menys temps però bona tasca, com la Susanna i la Núria, i també alguns que estaran un temps amb nosaltres, la Kim i l'Eva, i en uns dies també l'Umut, joves del Servei de Voluntariat Europeu.
A qui em succeeixi li desitjo molts encerts i bona feina i, sobretot, que escolti l'equip tècnic i que confii en la seva experiència, segur que així l'OJAU continuarà avançant.